čtvrtek 23. dubna 2020

Alexander Skarsgard - 21.4.2020 Stockholm

Hallelujah Alex se objevil. Popravdě jsem si myslela, že je kvůli Covidu uzavřen v NY, ale nakonec je doma ve Stockholmu. Jeho poslední fotka co od něho máme je z 24. 2. z Belfastu, kde začal natáčet film The Northmans. Ale předpokládám, že natáčení bylo zastaveno kvůli pandemii, a tak asi vyrazil domů. A tam se dobře před foťáky schovával. Teda do úterý. Nejsem si jistá, kdo se s kým fotil :D Fotka pochází (tak jsem to aspoň pochopila) z tréninkového zařízení fotbalového týmu Hammarby (Alexův nejoblíbenější fotbalový klub). Alexe všichni poznáme, uprostřed stojí fotbalista Hammarby Jean Carlos De Brito a vedle něho stojí fotbalista (a podílový majitel klubu) Zlatan Ibrahimovic.. A na druhé fotce je fotbalista Paulinho Guerreiro. Hmm tak to tak asi vypadá, že tady na fotce je Alex tím fanouškem :D
Docela mě překvapilo, že trénují, když je ve Švédsku fotbalová a hokejová liga zastavena. Hm trénovat je asi potřeba. Každopádně Alex vypadá dobře jak vždy, ale oholil se (vidím to tak před 3 týdny :D), protože na natáčení měl vousy o mnohem delší.
Jinak komenty k těm fotkám jsou dost podobné. Lidi se pohoršují jak to, že vylézají, jak to že nemají rozestupy atd. Ale Švédsko má strategii - kdo se má nakazit se nakazí, kdo má umřít tak umře a kašlem na to. Takže tam se nějaký Covid neřeší. Což mě trošku vzhledem Skrasgardovic klanu děsí. Ale tak věřím, že všichni jsou zdraví a silní, takže to nechytnou a bude vše ok :)
Každopádně si fotky užijte, protože nepočítám, že by se v nejbližší době nějaké další ukázaly.

 





Žádné komentáře:

Okomentovat