pátek 31. prosince 2021

The Northman trailer

 Tak tady tento trailer si tady musím odložit. Protože když jsem si to pustila, tak jsem ty cca 3 minuty seděla s otevřenou pusou. To je tak, když tento film natáčeli na ostrově během pandemie, takže se neobjevily žádné fotky videa nic. Takže nikdo neviděl, jak Alex vypadá. Jo pandemie mu poskytla dostatečné utajení, jelikož po něm několik měsíců nebylo ani vidu ani slechu. Jako ta jeho postava. Wow wow wow. Jak kdyby se dostal zpátky do Tarzana. Fakt mě to odrovnalo.Ale hlavně celý ten trailer vypadá dost dobře a na ten film se děsně těším. Doufám, že do té doby nezavřou kina :p 




2 komentáře:

  1. Děkuju za komentář u mě na blogu. Jsem ráda, že jsi zase zpět. Průběžně to chodím na blog kontrolovat, jestli se tu neobjeví něco nového. Já jsem se na Eternals moc těšila a vidíš, ještě jsem ho neviděla :-( Listopad se nesl v duchu marodění a v prosinci nebyl vůbec čas na nic. Jsem ráda, že se ti postava Theny zalíbila, už jen proto, že to málodke v komentářch a recenzích čtu, že by je zrovna Angelina (Thena) zaujala a taky, že tam prý nemá mc prostoru. každopádně doufám, že bude pokračování.

    Co se týče traileru k The Northman, vypadá to epicky! Ta výprava a lokace jsou úžasné. Vypadá to dost temně a syrově, ale to mně nevadí. Trochu mi to připomíná Statečné srdce, což je jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Akorát na můj vkus ukazují ve videu z filmu až moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Oukej. Wow. Oukej. WOOOOOOW. WOOOOOOOOOOOW. Okej... Tohle asi byla moje reakce přibližně přesně přepsaná do slov hned po shlédnutí a v průběhu koukání se na ten trailer... Jak píše Natty, vypadá to EPICKY. Fakt mě to nadchlo a čučím na to ještě teď s otevřenou pusou jako ty. Woooooow. Strašně se těším, vypadá to skvěle. A to jsem doteď o tomhle filmu vlastně neměla moc ani ponětí. Hustý. Fakt... wow.

    OdpovědětVymazat